Сидеров "потече" "на живо" едновременно в три телевизии

Зрителите се видяха в чудо кое да следят по-напред

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров изгря в три телевизии едновременно, като и на трите канала пишеше, че се излъчват на живо. Сидеров изгря първо в ефира на партийната си телевизия „Алфа“, като надписът отдолу вдясно на екрана пишеше „На живо“. После той беше гост на Илияна Беновска по Канал 3 в предаването „Беновска пита“. И там имаше надпис, че се предава на живо.

По същото време по Нова телевизия се излъчваше, пак директно според надписа и предаването „Комбина“, където гостуваше националистът. Той разказваше за катарзиса в политиката и нападението над НАТФИЗ, за което бе осъден на пробация. Именно в последната телевизия Сидеров сподели, че до няколко месеца ще приключи разводът с Капка Георгиева. 

„Когато приключа предишния си брак, ще предложа на Деница. В рамките на няколко месеца това ще стане факт”, сподели депутатът. „Логично е Волен младши да има законен баща”, добави той. Сидеров призна, че и двамата с Деница Гаджева искат още деца и изрази надежда Бог да го зарадва с още един наследник. 

За зрителите обаче няма съмнение, че медийната инвазия на депутата по три телевизии си е чиста проба пиарска кампания, но съшита с бели конци.