​Руснаците изтрещяха – обличат пеленачета във военни дрехи, кичат ги с ордени

Милитаристичните деформации в руската психика вече са поразили и децата, а това е просто зловещо

Руснаците съвсем изтрещяха. В навечерието на поредния мегаломански парад за 9 май „братушките“ масово споделят във Фейсбук снимки на горди солдати, окичени целите в ордени и медали. До тях се наредиха и православни духовници, закичили расата си с воински отличия.

Любовта и преклонението им към войната и оръжията обаче избиха в патология – наред с дядовците и татковците, рашките обличат показно във военни дрехи с пагони и малки дечица, и дори пеленачета. Те също са накичени като матрьошки с медали и значки. Вманиачени рускини пък избират за бебета си детски колички, които имитират танкове, а майките също се кипрят във военни дрехи. 

Светът върви към тотално разведряване, а в Русия непрекъснато дрънкат оръжия и размахват пръст на въображаеми противници. Не случайно много западни анализатори констатират, че руснаците могат единствено да правят войни. Според тях страната е в тотална икономическа, финансова и политическа криза, а единственият шанс на диктатора Путин е да внушава на народа си, че са славни войни, които отвсякъде са обкръжени от врагове. 

Милитаристичните деформации в руската психика вече са поразили и децата, а това е просто зловещо.