​Внукът на Тато хвали цинично комунизма - предизборно

Червеният принц, без нито един работен ден, претендира да управлява

Партията на внукът на Тодор Живков промива мозъците на българите с предизборният си видеоклип, който преди дни беше показан в ефира на някои телевизии и интернет пространството.

Във видеото нагледно се внушава как от началото на прехода до ден-днешен българските граждани са поставени в неравностойно положение.

Движение „Напред България“ сравнява възможностите за издържане на нормално семейство през 1989 година и днес. Резултатите са смразяващи според тях са смразяващи, а в действителност са напълно манипулативни. Показват се огромните разлики в покупателните способности на българите по времето на Живков и днес. Преди 25 години с 25 лева са се пълнили три кошници с храна, а днес дори една не може да се напълни, показва принцът на социализма. Той обаче и дума не обелва, че по времето на дядо му парите нямаха стойност, защото магазините бяха празни, имаше дефицит, и хората по втория начин се снабдяваха със стоки дори и от първа необходимост. Вероятно трите кошници от времето на Живков са пълнени със стоки от специалните магазини на УБО и Кореком, от които пазаруваха комунистическата върхушка. Малък Тошко подминава и важния факт, че за подобен клип като неговия преди 25 години директно щяха да те изпратят за превъзпитание в Белене, а днес червеният принц се гаври с родната беднотия, завеща ни от времето на Живков.

Малък Тошко оплаква хилядите българи,напуснали страната поради икономическият недоимък, но пропуска подло да признае, че 25 години по-късно парите и финансовата мощ отново са в червената номенклатура, а срещу нея измисленият политик не казва и дума.