​Капризна моделка принудително приземи самолет заради домашен любимец

На 34-годишната Жанета Хучикова няма да и бъде повдигнато обвинение, но със сигурност ще има проблеми с визите си за САЩ

Самолет на международен полет от Лас Вегас до Франкфурт трябваше да бъде ескортиран от два изтребителя Ф-16 и приземен принудително в Денвър, заради „безредици на борда”. Оказа се, че безредиците са причинени от капризна чешка моделка и котенцето й, съобщава „Дейли Мейл”.

34-годишната Жанета Хучикова е арестувана след принудителното кацане заради това, че е ударила човек от екипажа на самолета, защото й отказал да види котката й, която пътувала в специална кутия за превозване на животни. По думите на очевидци, моделката влязла с котката в самолета без да предупреди никого. Когато видяла, че оставили кутията с котката в тоалетната, започнала да пищи и да крещи на екипажа.

„Тя говореше, че е част от мафията и че мафията я следва по света, че може да свали самолета, ако се наложи, в скучай, че не й дадат котката”, разказва пътничка, не скривайки, че гледа на скандалната дама като на "леко луда".

Заради агресивното си поведение и заплахи, че ще свали самолета, се наложило кацане на международното летище в Денвър. На чехкинята няма да бъдат повдигнати обвинения, но тя вече ще има проблеми с визата си за Щатите.