Арестуваха пишман гларус на 53 г., нападнал чисто голи рускинчета

Чичото задявал по балкански момичетата в Созопол

Полицията задържа 53-годишния Пламен Н. от София, който бил на почивка в Созопол. Мъжът, вероятно под силните лъчи на слънцето, изведнъж се върнал в добрите стари времена и си свалил 20-25 години от ЕГН-то. Столичанинът набрал смелост и решил да задява млади рускинчета. Вместо с езика на Пушкин обаче Пламен подпукал две девойчета на 22 и 27 години от Русия по балкански на плажа "Харманите".

Рускините били съвсем голи, тъй като събирали тен в нудистката част на ивицата. Софиянецът не издържал на гледката и започнал да им подхвърля нецензурни предложения. В началото руските девойки не реагирали, мислейки, че морският гларус ще си тръгне, но той ставал все по-настоятелен.

След натуралистичните сексуалните покани, на които чужденките не отвърнали, Пламен Н. започнал да им крещи обидни квалификации, "нареждайки" всички девойки от тяхната националност. Уплашени, двете рускини се метнали на автомобил, спрян на близо и отишли направо в полицейското управление. Свалячът е арестуван на плажа и отведен в РПУ-то, където прекарал нощта. Инцидентът е станал около 9,30 ч. на 28 юли.

Срещу 53-годишния мъж е образувано бързо полицейско производсво за извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, уточниха от ОД МВР Бругас.