Любимка на Първанов преметна феновете си с плейбек

Македонският „славей“ няма в кариерата си нито една авторска песен, писана за нея

Любимката на лидера на АБВ Георги Първанов - фолкпевицата Николина Чакърдъкова записа най-големия гаф в историята на “Арена Армеец”

Кандидатката за депутат от партията на бившия президент “сюрпризира” 13-хилядна публика не с автентичен концерт на живо, а с плейбак изпълнения на най-големите й хитове. Това е прецедент в шоубизнеса, тъй като досега всички изпълнители там са пели на живо, пише сайтът struma.bg.

"Николина се опита да си мери часовника с Лили Иванова, която преди година напълни с 15 хиляди зрители залата. Но Лили, която е на 75 години, направи истинско шоу, което може да се мери с това на световни звезди - истински life на пеене и свирене. В концерта на Лили участваха освен нейните основни музиканти и цял симфоничен оркестър. Лили се раздава изцяло, като инвестира и в нови аранжименти на нейните големи вечни хитове. А тези хитове са правени за нея специално, и то от големи композитори и поети!

А Николина? Певицата, която е с 30 години по-млада от първата дама на музиката ни, какво направи? Поредното „шоу“ на пълен плейбек, на което като клоуни бяха извадени на сцената местни гоцеделчевски музиканти, които се правеха, че свирят. А наистина тези музиканти на живо са велики. Беквокалистстки, които се правеха, че й правят втори глас. А на живо наистина пеят страхотно! А песните на Николина Чакърдъкова? Фолклорни македонски песни, пети поне от 50 певци от 50 години. Нищо ново! Македонският „славей“ няма в кариерата си нито една авторска песен, писана за нея, изключение на поръчкови такива като за Ловно-рибарското дружество „Сокол“ и за покойния й бивш съпартиец Николай Добрев", коментира авторът.