След Вивалди Татяна Дончева подкара и автобус

Само преди дни кандидатът за депутат Татяна Дончева "засрами" Моцарт, като насред Пловдив взе  цигулката от бездомен музикант и на пиедестал изсвири концерт за цигулка Вивалди. Днес да спечели народната любов "поразяващата уста" възседна атрактивен двуетажен парти бус и повози гражданите на Варна из кварталите  съобщиха от политическата формация. Рейсът премина през централната градска част, покрай Катедралата, през кв. „Владиславово”, Аспаруховия мост, кв. „Галата” и автогарата. Всички желаещи варненци по маршрута можеха да се повозят в рейса и да задават въпроси на Татяна Дончева, която е водач на листата за Варна, и на останалите кандидат-депутати за района.

„Ние вярваме, че ще успеете да промените сегашното състояние на пенсионерите“, заяви мъж на достойна възраст, който продаваше на тротоара. „Мястото на пенсионерите не е по улиците и тротоарите”, категорична е Дончева.

Татяна Дончева бе гост на Държавния шампионат по шоудаун за незрящи (тенис на маса за незрящи) и връчи купа и златен медал на държавния шампион при жените Стела Стефанова. За втора поредна година домакин на проявата бе училището за деца с нарушено зрение „Проф. Д-р Иван Шишманов“ в кв. Аспарухово.

„Най-искрено изразявам възхищението си от силния дух, вяра и характер, които притежавате“, заяви г-жа Дончева по време на церемонията. „Пожелавам Ви шоудауна да стане част от голямото олимпийско семейство и на следващата параолимпиада да Ви изпратим като участници и да Ви посрещнем като медалисти“, каза Дончева. Тя бе придружена от президента на Българската федерация по баскетбол г-н Георги Глушков и кандидата за народен представител от 24-и МИР – София Иван Янев.

По-късно Дончева се срещна с представители на малкия и средния бизнес. „Държава в момента няма, институциите не работят, няма реална конкуренция, защото няма правила“, заявиха присъстващите.

„Политиците в България стават все по-некомпетентни с годините. Гражданите обвиняват политиците за състоянието на държавата, и са напълно прави, но те трябва да поемат своя ангажимент за избора, който правят. В България вече не можеш да си намериш работа, ако не те препоръча актуалната политическа партия. Тази ситуация трябва да се промени”, категорична е Дончева.