Волен пак се предозира: Ако не беше Русия , още щяхме да сме под турско иго

Русе посрещна лидера на Атака Волен Сидеров с руски знамена. Весела предизборна кампания за парламентарен вот в родината! Националистите  дошли да пеят и танцуват заедно с Академичния ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия и народният артист на СССР Йосиф Кобзон. 

Ансамбълът е в България по покана на Волен Сидеров. Пред русенци Сидеров, заяви, че целта на този концерт е да покажем ясно, че няма сила в света, която да ни скара с братска Русия. Лидерът на Атака беше категоричен, че националистите се борят за достоен живот на българина. „Това е задача № 1 на АТАКА, и в последния парламент, внесох лично предложението минималната пенсия да се увеличи и да стигнем минимума в Европейския съюз. Срещу мен обаче гласуваха ГЕРБ, БСП и ДПС. Тези три партии сега искат отново вота на народа, искат да управляват“, заяви Сидеров и допълни, че всички добри предложения от Атака са отхвърлени от ГЕРБ, БСП и ДПС.

Националист номер 1 се обяви срещу опитите да се противопостави България на Русия и припомни, че Русия, а не друг, ни е освободила от турско робство. „Ние сега още щяхме да тънем в мрака на турското робство. Тук щеше да се говори на турски и вместо българските народни песни, щяхме да слушаме маанета“, допълни Сидеров.