Toни Фарма нахрани Куюмджиев с мекици, вместо с водка

По избори политиците се появяват на най-любопитни места.  Конфуз, завършил със смях и шоу, предизвика срещата на две политически сили на селския мегдан в с.Буховци, Празник на мекицата.

Лидерката на НДСВ, Антония Първанова-Тони Фарма, пристигнала с цял екип партийци, въоръжени с жълти балони с номера на партията за изборите. Д-р Първанова била скъп гост на кметицата на селото, която е от НДСВ. И тъкмо започнала партийната агитация, на празника пристигнал водачът на листата на БСП за Търговище, Явор Куюмджиев.

Той бил обещал на местните хора да уважи празника им, въпреки че имал рожден ден точно днес. Появата на политически опонент малко смутила Първанова, но тя го посрещнала с усмивка и празникът си продължил. В един момент кметицата обявила нетрадиционно състезание -

всички да се разделят по двойки и единият със завързани очи да нахрани другия с мекици. Накрая двойките трябвало да спукат бързо и по един балон! Но явно имало недомислие – раздали на участниците от жълтите балони на НДСВ, та спукването малко придобило друг смисъл!

Явор Куюмджиев кавалерски поканил д-р Първанова да се включат в състезанието и тя с радост завързала червената кърпа около очите си и приела предизвикателството! Естествено, в състезанието победили две деца от селото и взели голямата награда, а Куюмджиев и Първанова получли само аплодисменти от присъстващите.

Кавалерският жест на червения кандидат към жълтата шефка притеснила леко праволинейните партийци.Те директно го попитали не се ли притеснява да участва в един отбор с председателката на друга партия.

Явор Куюмджиев с усмивка им отговорил, че политиците в България трябва да се научат на толерантност към опонента и екипна игра, в името на добруването на хората и така успокоил партийните страсти!