"Корпулентната" фигура на българския парламент чукна 34

Политикът, който знае отговора на въпроса "КОЙ"  прескочи Христовата възраст и днес навършва 34 години.

"Корпулентната фигура" на българския парламент, зад която се крие задкулисието празнува. Със сигурност това е и повода да си спретне и пиар-акция на "домакински" терен по повод празника.Съкровена изповед  под формата на интервю за столичен ежедневник, в която казва уж много, а всъщност нищо, един нескопосан опит за индулгенция. Българският вариант на Дон Корлеоне -Делян Пеевски е все още на крехка възраст, но действа с размах и иска всичко.

Преди година изплака, че е изкарал рождения си ден по принуда  в кабинета на Цветан Цветанов. Днес може би духа свещичките в сараите на Бояна в отбрана компания.

Преуспелият млад предприемач има няма за 10 години натрупа богатство и влияние, за които нормалните се борят през цял един живот.  Управлява централни и местни вестници, две телевизии, сайтове, разпространителски фирми, Lafka и др. 

Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи първия милион, и то на държавна служба. 

За него се знае малко, а много се пише. Официалната му биография се изчерпва с няколко реда. Роден е на 27 юли 1980 г. в София, завършил гимназия пак там... и още малко сухи факти.

Слънце обаче огрява кариерата му още когато е само на 21 години. След това слабо начало семейството се позамогва. Тринадесет години по-късно, те са собственици на имотен портфейл, който спокойно може да запълни сайта на една имотна агенция

.А, че на Делян нищо човешко не му е чуждо, личи от джиповете, мерцедесите, бодигадовете, фолка и подаръците, които прави или обещава на приятели, които днес ще бъдат част от празника.