​ГМО-то Барековн атакува нета с „Рап без цензура”

Новият политик се кълчи в чалга ритми в компанията на Пеевски, банкера Василев, мама Ирен и Роско-Носко

Сатиричен рап проект с главно действащо лице - лидерът на „България без цензура” Николай Бареков взрива социалната мрежа Фейсбук и се превърна в абсолютен хит в YouTube. Клипът „Рап без цензура“ е посветен на трансформациите на Бареков в политиката. Лидерът на „България без цензура” се ползва с доста противоречива репутация и е наричан едва ли не „псевдомесия”.

Песента си е откровена сатира и осмива розовите обещания на Бареков. Политическите позиции на бившия журналист, както и връзките му с някои от най-скандалните политически фигури, също не са подминати.

Във видеото участие взимат редица родни политици.Специално внимание е отделено и на водещата Николета Лозанова, която неотдавна осигури чрез предаването си трибуна на Бареков и Росен Петров за политическите им възгледи и популистки изказвания, както и на банкера Цветан Василев и кандидатът за евродепутат от листата на ДПС Делян Пеевски. Популистките обещания на лидера на ББЦ, десните му убеждения, които мистериозно се превърнаха в леви, както и редица други гафове на политика, които той продължава да игнорира не бяха подминати от авторите на видеото. Клипът се радва на огромна популярност в социалните мрежи и вече е истински хит. Във видеото се отличава колажа на лидера на „България без цензура” в който той в рими заявява, че е новия месия с пълна кесия и „се е създал, за да оправи България”.

"Не го направихме за пари, а помагаме за разпространението на този клип, защото виждаме у този човек завидно умение не само в политиката, но и в реденото на рими!”, писаха във Фейсбук страницата си ранобудните студенти, сътворили клипа. Академичната група няма да прости и на останалите кандидат-европейци и скоро ще възпее и тях със завидното си чувство за хумор. Дори и това да не стане обаче, някои от тях вече достатъчно се изложиха с предизборните си кампании, които унижиха не един и двама българи. ДПС се изгаври с името на Митко Бербатов, а кадър от сватбата на обикновено семейство бе включен в агитационния клип на „Атака“.