​Бареков връща социализма, партията му била на работническата класа

Лидерът на ББЦ е категоричен, че са единствената алтернатива за България

След като на Великден ГМО-политикът Николай Бареков вдигаше щанги и показваше мускули, днес реши да спечели народната любов, като бъде много по-активен. Първо се вживя в ролята на “месия”, като раздаваше кебачета, за да нарани гладните в Челопечене. Малко по-късно новият политик се отзова в ромския квартал “Факултета” в столицата.

За изборния ден Бареков е наясно, че може да притежава местните цигани само с купуване на гласове. А днес той им обеща да върне комунистическото име на България – Народна република България.

„Какво странно има в думата „народна”, попита лидерът на „България без цензура” и уточни, че се надява заедно с други български политици да внесат такова искане да се върне старото име на страната ни, за да се знае, че властта произтича от народа и за народа.

Бареков вече съвсем превъртя и от дясна формация, каквато декларираше, че ще е “България без цензура”, днес вече я обяви като “партия на работническата класа”.

Освен това лидерът й обеща на българските роми работа и достойни работни заплати, защото “България без цензура” няма да бъде партия на безработицата, а на работническата класа.

Пред жителите на "Факултета" лидерът на ББЦ беше категоричен, че партията ще следва политика на пълна интеграция на българския народ към европейските ценности – да имат достойни доходи, образование, възможност за спорт и добра работа. Бареков беше категоричен, че „България без цензура” е единствената алтернатива в момента, която ще бъде най-голямата изненада на изборите, заключи Бареков.