Муха терорист влезе в устата на Цветанов

Вицепремиерът Цветан Цветанов беше нападнат от муха-терорист в студиото на БТВ, където бе гост тази сутрин. Докато вътрешният министър даваше отчет до къде е стигнало разследването по случая в Сарафово, насекомото нахлу в телевизионното студио. Първоначално мухата започна да каца по главата и по челото на Цветанов.

Той обаче издържа стоически на нападението без да ръкомаха и подходи хладнокръвно, без да гони нашественика. Малко по-късно обаче нахалната гадинка директно влезе в устата на вицепремиера, който я изплю светкавично. За негово нещастие в този момент камерите бяха насочени към вицепремиера. "Много е неприятно тук в студиото с подобни мухи.", констатира видимо изнервеният Цветан Цветанов. Водещият Виктор Николаев излезе по най-нескопосания начин от ситуацията: "Муха, често идва тук".

Преди фаталния момент журналистът заряза въпросите си и се концентрира над мухата. Николаев завъртя очи и с интерес проследи на коя част от главата на вицепремиера ще кацне насекомото. В крайна сметка "терористът" се смили над вътрешния министър и изчезна от кадър.