​Тролската фабрика на Кремъл работи за Тръмп

Медиите на Путин ще сипят супералитиви за онзи кандидат за президент на Америка, който ще поднесе Украйна на Русия на сребърен поднос

Руските медии са луднали да публикуват хвалебствени статии в подкрепа на Тръмп. Водещият кандидат за президент се оказа доста податлив на умелата прокремълска манипулация и подстрекателство. В действителност, Доналд Тръмп получава съвети за своята външна политика от бившия шеф на Агенцията по отбрана и разузнаване (DIA) - пенсионираният генерал-лейтенант Майкъл Флин. Флин се заявява като демократ, който "не е изключено да се кандидатира за изборната длъжност в някакъв бъдещ момент".

През 2014 г. генерал Флин посочи Русия като противник на САЩ и заяви, че след анексирането на Крим може и трябва да се справят с проблема, базирайки се на разузнаването тогава. На 10 декември 2015 г. генералът с радост прие да присъства на гала тържеството на една от водещите пропагандни мрежи на Кремъл, спонсорирана от държавата - RT (известна още като Русия днес).

Облеченият в смокинг Флин бе седнал до шефа на RT, Маргарита Симонян, и президента на Русия Владимир Путин. Още на следващия ден в интервю за RT Флин каза, че Русия и САЩ са в „ брак, независимо дали ни харесва или не" и заяви още, че "ние не желаем той да бъде разтрогнат". На въпроса на домакина защо САЩ са склонни да се доверят на Русия, генерал-лейтенант Флин дори и не помисли да повдигне въпроса за изключителната й агресия спрямо Украйна. Неговото становище бе фокусирано върху отношенията с Русия в контекстта на някакви "общи цели".

Подобна риторика

"да работим с Русия, за да се защитим от ИДИЛ“,

гледайки отстрани безучастно, докато Русия тероризира съседите си, се наблюдава и в платформата за външна политика на Доналд Тръмп. Това изключително много устройва Путин.

Информационните мрежи на Кремъл са пълни със супералитиви и похвали за онзи кандидат за президент на Америка, който ще поднесе Украйна на Русия на сребърен поднос. Тази морална сирвилност създава истинска радост и наслада за "Путиновия Распутин," апологет на нео-фашистката идеология, Александър Дугин.

С типично екстравагантната си неприязън Дугин отбелязва: "Доналд Тръмп е най-неприемливият от всички кандидати републиканци, но не и когато стане въпрос за смахнатия недъгав Маккейн или бившите троцкисти неоконсерватори, обсебени от идеята за световно господство ... Тръмп – е гласът на истинското дясно крило в Америка, коейто едва ли е по-малко загрижен за външната политика и за американската хегемония. Той държи да бъде спазвана втората поправка – да се носи оръжие ... нещо съвсем рутинно за живота на един фермер, и свободата да се възползваш от свободата както ти искаш, а не както го разбират либералите. Това е онази доста хубава част от религиозна Америка, понякога доста глупава, тесногръда, непретенциозна – представена от бездарници, които обаче поне не са перверзници. В елитите на САЩ, този вид хора са рядкост. Тръмп е изключение. Един нормален американец в елитарния зоопарк на ненормални хора. "

Дугин е твърде свързан с Дейвид Дюк, който е пътувал до Русия и е написал книга, "Тайната отвъд комунизма", в която той се опитва да хвърли вината на евреите за "най-голямия Холокост в историята на човечеството." През април 2015 г. нео-нацистът Престън Уигинтън, който сам се определя като "близък приятел" на Дюк, организира конференция на Александър Дугин в Texas A & M University.

Настоящите неодобрявани отношения на Дейвид с Доналд Тръмп също са твърде любопитни, доколкото имат връзка с най-видните кремълски пропагандатори срещу Запада. Очевидно Дюк подкрепя идеите на професор Стивън Ф. Коен, прочут руски апологет. Според Дюк Тръмп е единственият кандидат за президент, който 

не би "започнал опустошителна война с Русия" 

Разбира се, това на практика означава, че Тръмп е единственият кандидат, който най-вероятно ще позволи на Русия да прави това, което и харесва, засвидетелствайки неоправдано сляпо доверие на Путин (толкова дълго, колкото дълго време продължат комплиментите към него). Подобна външна политика към Кремъл би имала катастрофални последствия както за Америка, така и за света като цяло. Именно по тази причина пропагандният апарат на Путин ще продължава с аплодисментите към Доналд Тръмп.

examiner.com

Превод: Faktor.bg