Стефан Гамизов: КОЙ от влиятелните си взе депозита от КТБ?

Трябва ни самостоятелно правителство на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов и да си поемат отговорностите без никакви оправдания!

Казват, че често "познавам" и нещата казани от мен се "оказвали" истина ... Днес имам два прости и страшни въпроса: 

Вярно ли е, че тази седмица т.н квесторите на КТБ са "извадили" парите на определени политици и влиятелни лица от банката за да не "изгорят" и са заличили следите за сметките им? 

И също така през цялата седмица са "замитали" всичко свързано с Пеевски? Време е Сотир Цацаров да въведе ред в прокуратурата и да докаже, че не е марионетка на зли сили.

Открихме, че Делян Пеевски е част от т.н тефтер на Филип Златанов. Всичко това говори за наличието на организирана престъпна група, която е извършила, повтарям тези мои думи от преди дни, извършила е преврат в полза на диктатурата в Москва.

Очевидно тази група е закриляна от българското контраразузнаване в лицето на ДАНС, магистрати и корумпирани политици. Не вярвам в това да има политически мотив и напълно вярвам, че става дума за предателство, шпионство и вредителство срещу българската държава и ЕС срещу пари. Понякога, дори противоречиви фигури като Сотир Цацаров имат шанс да докажат на обществото, че са на негова страна, а не на страната на престъпниците и враговете на България и ЕС. 

Време е да видим решителни и безпощадни мерки, които да доведат до арести в службите за сигурност, прокуратура и сред политиците. Подозирам, че ДАНС има огромен незаконен масив от данни за личния и професионален живот на всички българи на ключови позиции и изнудва с него всички да работят или да не се противопоставят на интересите на Путин.

Очаквам с нетърпение служебното правителство за да преценя дали Цветлин Йовчев не е успял да осъществи контрол на назначенията с цел да предпази руските проекти от каквито и да е проблеми. 

Казвам това, защото виждам подготовката да бъде назначен за финансов министър след изборите човек, който е напълно зависим и обвързан с Делян Пеевски. 

ГЕРБ са длъжни да не допуснат да им бъде "пробутан" нов Симеон Дянков. Всички искаме ГЕРБ да съставят сами правителство за да има стабилно управление. Това няма общо с това дали харесваме или не ГЕРБ и Бойко Борисов. От интерес на всички българи е да няма коалиция наесен за да имаме независимо от ДПС и други правителство, което да носи ясна отговорност. 

Всеки сигнал в обществото, че ДПС, Пеевски и проруските кръгове могат да "пробутат" свързани с тях хора в едно бъдещо ГЕРБ управление ще намалят подкрепата за тази партия на избори и кошмарната машина от изнудване и далавери на типичното за България коалиционно правителство ще заработи. Трябва ни самостоятелно правителство на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов и да си поемат отговорностите без никакви оправдания!