Убиецът на Яна: Жените обичат мъжът да ги командори, но аз съм нежен човек

Не съм убил Яна. Иначе нямаше да се върна в България, казва осъденият Чеци

"Отвратително е, че обвиняват мен в това убийство". Това каза в ексклузивно интервю за Нова телевизия Николай Русинов - Чеци, осъден за убийството на Яна в Борисовата градина.

Чеци твърди, че с Яна се запознали на партив столичното заведение "Маймунарника", като са били "под влияние на алкохол, млади, освободени...".

"На партито на Спенс в Борисовата градина се запознахме. Пийнахме си, флиртувахме си, веселихме се, правихме секс. И на сутринта си тръгнах...", разказва за злополучната нощ Чеци.

Той подчерта, че не е бил грубс убитото момиче: "Не, аз съм нежен човек, всички, които ме познават, ще го кажат... С нито една жена не съм бил груб в живота си, мога да доведа всяка от тях и те да го потвърдят...", допълни той, макар лекарите да твърдят, че той има проблем в общуването с жените.

Самият Чеци се изкарва специалист и твърди: "Жените обичат мъжът да е властен, да ги командори. Аз не съм такъв, аз съм нежен човек."

Николай Русинов също така отрича да ѝ е изключвал телефона, като според него в делото няма данни за неговите пръстови отпечатъци точно на бутона за изключване: "Аз обясних откъде са следите на пръстите ми - търсех презерватива в чантата..."

Отрича да е напуснал България, защото е научил за убийството, за което няма сигурно алиби. "Не, не бях избягал! Ако бях избягал, нямаше да се върна!", допълни Чеци пред камерата на Нова.