​Бащата на Борислава: Няма да оставя детето си омърсено от мръсните ръце на полицията

Адвокат ме посъветва да не се хващам на капана на полицията за полиграф, заяви Христо Латинов

Не вярвам на полицията и затова няма да позволя на дъщеря ми да се яви на полиграф, заяви в предаването "Събуди се" по Нова телевизия бащата на студентската Борислава Христо Латинов. "Дъщеря ми е на медикаменти, съветът на психиатрите е да не се явява повече по телевизията заради депресия. Не може с такива медикаменти да се яви на полиграф." Той добави още: "Тази история с полиграфа е разигравана. Категорично не вярвам на полицията. Полицията прави полиграф на полицайката. Тук става дума за честта на пагона. Показахте едно момче, което е говорител на МВР. Ако всички се явяват на детектор на лъжата от полицията, какво ще стане? Проблемът е създаден от политиците - създадена е пропаст между гражданското общество и полицията. Тотална манипулация от полицията."

Той съобщи, че е искал среща с министъра по този повод. "На олигофрени не отговарям, оня вестник, че съм бил с Брендо и други, ето сега вие говорите все едно с един мафиот." На въпрос на водещата, дали наистина Борислава била задържана с наркотици и продавала наркотици, той категорично отрече такова обвинение.

"Не 100, 1000 процента й вярвам. Не вярвам на полицията. Защитавам си детето, защото не е виновно."

Бащата се похвали, че се обаждали адвокати от Берлин, от Чехия, от Мюнхен, "искат да пратя случая там. Случаят продължава в съдебна зала, няма да оставя детето си омърсено от мръсните ръце на полицията. Нека съдят мен", категорично заяви загриженият баща.