Вижте ремонтите в София, които започват от 15-и септември

Вече започнаха довършителни работи по бул. Цариградско шосе

След 15 септември се очаква да започнат ремонтите по мостовете на бул. "Владимир Вазов". Ремонтът трябваше да започне по-рано, но се забави заради обжалване на процедурата за избор на изпълнител.

Вече започнаха довършителни работи по бул. "Цариградско шосе", който от април досега беше цялостно ремонтиран в участъците от Околовръстното шосе до надлеза над бул. "Ал. Малинов" и от Четвърти километър до "Алея Яворов". Основните дейности ще бъдат в локалните платна.

При подходящи условия на времето ще продължи и ремонтът на бул. "Витоша" - до входа на Южния парк. В момента се асфалтира улицата и се подменят релсите на трамвай от ул. "Гургулят" до ул. "Пенчо Славейков".

След първия учебен ден се очаква да започне работата и по продължението на ул. "Обиколна" в кв. "Дружба". Част от нея беше изградена от "Метрополитен". Строителството на другата се бави заради неприключили отчуждителни процедури. В момента се изграждал и тунел, който да свърже "Дружба" и "Цариградски комплекс" със станцията на метрото при "Интер експо център".