Собственикът на гаража на „Цариградско шосе” обвини пострадалите за инцидента

Тое е категоричен, че никой не е следил за работния процес

Собственикът на гаража на „Цариградско шосе” обвини пострадалите работнициза инцидента. „Те не са имали право да стоят на тази платформа, единият е заварчик, а другият е бояджия”, заяви собсвеникът Тодор Вергилов. Той е категоричен, че никой не е следил за работния процес. 

Инспекцията по труда и полицията търсят причините за инцидента, при който пострадаха строителни работници. Вчера двама души оцеляха по чудо по време на ремонт на обществен гараж на „Цариградско шосе” в столицата, информира bTV. Пострадалите са стабилизирани и са под лекарско наблюдение. По време на инцидента те са се намирали на метална платформа, върху която паркират колите, за да бъдат качени на следващите етажи.

И при двамата пострадали опасността от усложнения все още не е преминала. Заради тежките травми са въведени в медикаментозна кома По-тежко е състоянието на 49-годишния работник. „Сега оперирани не означава, че всичко е ликвидирано. Напротив, има един период, в който и на двамата им предстоят нови операции”, коментира д-р Николай Добрев - директор „Медицинска дейност” към МБАЛ „Св. Анна”.