Оставят "на сухо" софийски квартали в сряда

В сряда във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Майор Димитър Думбалаков” кв. „Триъгълника” се налага спиране на водоподаването от 10,00 до 18,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Триъгълника”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Мърквичка” на ъгъла с ул. „Болярска”.

Същия ден във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Генерал Антон Ковачев” в кв. Драгалевци се налага спиране на водоподаването от 9,00 до 19,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Генерал Антон Ковачев”, ул. „Маестро Атанасов”, ул. „Наум”, ул. „Свети Горазд”, ул. „Еловица”, ул. „Момино венче”, ул. „Крайречна”.

На 3 септември във връзка с направа на връзки на новоизграден водопровод на площад „Лъвов мост” се налага спиране на водоподаването от 9,00 до 21,00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района площад „Лъвов мост” №4 и №5, по ул. „Веслец” от ул. „Поп Богомил” до бул. „Сливница”.