Затворник удуши жена си в стаята за секс

Тя му казала, че това е нейната последна визита

Затворник удуши жена си по време на визита в килията за секс, след като тя му казала, че го напуска. 35-годишният Иван Милованович излежава присъда от 3 години и 10 месеца в затвор в Ниш в Южна Сърбия за трафик на дрога. Той е удушил с голи ръце 29-годишната Божана Бачевич, когато тя му казала, че ще емигрира, съобщава белградското издание "Блик".

В затвора има две „стаи за любов“. Това са килии, пригодени за двойки, където те могат да консумират съпружеските си права в течение на два часа на всеки два месеца. „Не е имало надзиратели и камери за наблюдение и Милованович и съпругата му са се възползвали от стаите няколко пъти в миналото“, каза говорител на затвора. Той добавя, че нито един от надзирателите или другите затворници, които са използвали „любовните стаи“, не са чули нещо подозрително.

„Когато надзирателите се върнали два часа, след като ги оставили сами, те заварили посетителката мъртва на леглото. Затворникът казал, че е изгубил самообладание и я е удушил, когато тя му казала, че това е нейната последна визита“, каза още говорителят.

Милованович е на топло за четвърти път. Всичките му присъди са свързани с наркотици. Сестрата на убитата Бобана Радич твърди, че двойката вече била скъсала, но Божана продължила да му ходи на свиждания от съжаление. „Тя не искаше да си мисли, че той е самотен и изоставен, затова продължи да го вижда, но междувременно планираше и новия си живот. Той е зъл, жесток човек. Мисля, че той се е ядосал, когато тя му е казала новината“, каза Бобана за местна медия.

По думите на Бобана, Милованович е убил сестра й, защото тя е искала да вземе със себе си тяхната дъщеря.