Руски учен засне как човешката душата напуска тялото

С фотографска техника руският учен Константин Коротков е уловил и запечатал момента, в който човешката душа напуска тялото. Експериментът е направен с биоелектрографска камера, информира Abovetopsecre.

Изображението, получено и визуализирано, ясно показва как духът, оцветен в синьо, постепенно напуска човешкото тяло.

Според Коротков човешката душа се намира в гърдите и главата, защото това са частите на човешкото тяло, които първи губят жизнената си сила. Ученият смята, че в отделни случаи е възможно душата на човек да се върне обратно в тялото му. Това можело да се случи при объркване в минутите след смъртта при внезапен и непредвиден край на живота. Душата можела да се върне обратно в тялото, само когато в него имало огромно количество неизползвана енергия. Душата на починалия е в състояние на объркване в продължение на няколко дни и е възможно да се върне обратно в тялото, особено през нощта.

Фотографската техника, разработена от учения, е одобрена от Министерството на здравеопазването в Русия. Благодарение на тази техника ще може да се следи за напредъка на пациентите, болни от онкологични заболявания. При иновативната технология на Коротков могат да се наблюдават енергийните изображения на всички видове биофизични дисбаланси. 

{youtube} p6m2TZcgGBY{/youtube}