Бащите със забрана да водят децата при фаталната класна

Снимката на красавицата Силвия Зубева, повела децата от първи "Е" клас на 119-о СОУ към класните стаи, се превърна в истинска сензация не само у нас, но и в чужбина. Тя събра 300 000 лайквания в чужди сайтове и неимоверно увеличи интереса към интернет страницата на школото, където само за ден са влезли 6000 души. Притеснена от вниманието, Зубева свали телефона си от сайта, особено след като мераклии започнали да й звънят посред нощ с неприлични предложения да й намерят работа "за много пари".

Силвия Зубева, красивата учителка, която взриви медийното пространство със снимката си от първия учебен ден, всъщност не е от София. Красивата млада жена пътува всеки ден до столицата ни от Ихтиман, където живее заедно с родителите си. Това означава, че всеки ден Силвия Зубева прекарва минимум по два часа на път, за да стигне до училището, в което работи и да си върши работата.

До скоро хубавата учителка е пътувала с междуградския транспорт, но отскоро си има собствен личен автомобил, който улеснява значително задачата й, научиха от „24 часа“. Това се случва вече три години – времето, от което Силвия Зубева е започнала да работи в школото.

Силвия е категорична, че никак не й допада ролята на фаталната класна, тъй като не й допада да бъде оценявана единствено по външния си вид. Колежките й в училище я подкрепиха с думите, че тя далеч не е единствената млада и привлекателна преподавателка в школото им, а й в България като цяло. Самата Зубева се ожали, че откакто снимката й се превърна в медийна сензация, е подложена на нечуван тормоз от непознати хора, които не спират да й пишат и да й звънят по мобилния телефон..

Снимката на красавицата Силвия Зубева, повела децата от първи "Е" клас на 119-о СОУ към класните стаи, се превърна в истинска сензация не само у нас, но и в чужбина. Тя събра 300 000 лайквания в чужди сайтове и неимоверно увеличи интереса към интернет страницата на школото, където само за ден са влезли 6000 души. Притеснена от вниманието, Зубева свали телефона си от сайта, особено след като мераклии започнали да й звънят посред нощ с неприлични предложения да й намерят работа "за много пари".Копирано от standartnews.com