Ева Лонгория разказа играта на Доналд Тръмп

Актрисата изрази подкрепата си към Хилари Клинтън

„Отчаяната съпруга" Ева Лонгория разказа семейната си история, за да разкритикува републиканския кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп. И му разказа играта, образно казано. Тя го направи на две стотинки, както казват по нашите земи.
Актрисата изрази подкрепата си към Хилари Клинтън, като остро разкритикува опонента й по време на националния конгрес на Демократическата партия във Филаделфия, където се очаква официално да бъде издигната кандидатурата на Клинтън за президент на САЩ, съобщава БГНЕС."
"Ако познавате добре историята, тогава знаете, че Тексас бе част от Мексико... Ние никога не сме минавали границата, а границата мина през нас. Днес, когато Доналд Тръмп ни определя като престъпници, той обижда американските семейства. 

Баща ми не е престъпник и нарушител на закона, той е американски ветеран. Когато Тръмп се подиграва с журналистите инвалиди, той се подиграва със сестра ми Лиза и много други като нея. Когато казва, че една работеща съпруга е нещо опасно, той не обижда само мен, но обижда и майка ми, която три десетилетия работи като учителка, отгледа четири деца и в същото време беше съпруга", заяви актрисата.