Кисинджър: Фашистът Путин трябва да отговаря пред международен трибунал за престъпления

Наложително е да бъде ликвидиран днешният режим в Русия, предрича известният анализатор

Днешната цел на САЩ е разделението на Русия. Това заявява бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър в интервю на Джейкоб Хейлбран за външнополитическото издание National interest, цитиран от «Независимая газета» (НГ).

Напоследък се говори, че политиката на Вашингтон е насочена в посока да бъде „прекършен гръбнакът на сегашното руско правителство“. Това е само близката цел на САЩ в рамките на нейния стратегически курс за „разделението на Русия“, уточнява „Независимая газета“.

Разбира се сега в Москва ще гракнат в един глас, че Америка иска да унищожи Русия, искат тя да бъде поставена на колене…Всъщност въпросът е съвсем друг. Сега в целия демократичен свят разбраха, че Путин е установил и продължава да укрепва един фашистки режим в Русия. И тази фашистка Русия, която се ръководи от маниака Путин, стана толкова нагла, че започна военна агресия в Украйна. Нужни ли са по-убедителни доказателства от това?

Естествено, че САЩ и демократичният свят не могат просто да стоят и да наблюдават тези безобразия. Затова и в началото на март 2014 година Западът въведе първите санкции срещу Русия, които постоянно се разширяват. Последните много сериозни санкции на САЩ влязоха в сила на 10 август тази година.

Главната цел на Запада е да бъде вразумена Русия. Но тъй като е ясно, че Путин не може да бъде вразумен, то очевидно трябва да бъде ликвидиран днешния режим в Русия. А самият главен фашист в РФ Путин - да отговаря за своите престъпления пред международен трибунал, който трябва да бъде създаден в най-близко време.

Така че сега САЩ и Западът действат не против страната Русия, а срещу Путин, на чиято съвест тежи отговорността за престъпното анексиране на Крим, за войната в Донбас, за създаването на фашизма в Русия и т.н.

Ако това ще доведе Русия до колапс, както се казва – това ще е й нейният край, предрича Кисинджър.

http://lazare.ru/2015/09/24/%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D1%80-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8/

Превод: Faktor.bg