Сензационно: Немцов имал незаконен син, пазели го в тайна

Единственото желание на Екатерина Ифтова е семейството му да признае дете им

След трагичната гибел на Немцов един от основните въпроси, които започнаха да се "нищят", беше какво ще стане с наследството на политика. Според адвокатите на Немцов приживе той мислел да раздели състоянието си между всички признати свои деца - сина Антон и дъщерите Жана, Дина и София. SUPER.ru обаче разкри сензационно, че Борис Немцов има още едно дете - момченце, родено през миналата година от сътрудничката на "Газпромбанк" - 32-годишната Екатерина Ифтоди.

Младата дама се мести в столицата от дълбоката провинция - Волгоградска област. За никого не бе тайна, че между политика и красивата блондинка има връзка, но двамата не я афишират. Едва след смъртта на Немцов Екатерина решава да разкрие своята тайна. 

В интервю пред изданието тя заявява, че иска едно - семейството на Немцов да признае сина му, роден от тяхната връзка. 

Немцов и Ифтоди се запознават на връх Великден в московски ресторант, където семейството на младата жена празнува рожден ден. От тогава започва и връзката им, която е много дискретна - първо по телефона, после с имейли и есемеси. Публичните им изяви обаче остават незабелязани за близките ми, въпреки изключително милото и открито поведение на политика, разказва още Екатерина Ифтоди