Гамизов разкрива кой кой е в мафията на ДКЕВР

Енергийната мафия стои зад новите шефове в ДКЕВР. За това алармира енергийният експерт Стефан Гамизов, след като правителството на Пламен Орешарски пусна назначенията им.

 

„Председател на ДКЕВР, Анжела Тонева, човекът определящ от 12 години цените на енергията. Сигурно сте доволни от тези цени! Членове: Милена Миланова, всъщност тя е човекът работил за да се случи концесията за водата в София. И топ хитът, разбира се - Еленко Божков!!!! Човека на Румен Овчаров, който е пряко отговорен за заграбването на „Марица Изток 3”, за създаването на фалшиви документи за 500 милиона евро и за безумно скъпия договор за изкупуване на енергията. Да продължавам ли? Не, не си заслужава да се занимавам с глупците от февруари, които участваха в протестите”, посочва Гамизов.

Той е категоричен, че вече няма никакво съмнение, че комунизмът е най-лошото въплъщение на злото. 

„За една седмица, правителството на комунисти, Държавна сигурност и фашисти, не е започнало само да убива вече. Всичко друго изпълнява със свирепо насилие. Без да се замисли или колебае, постави в ДКЕВР всички удобни слуги на енергийната мафия и корпоративната престъпност, слугиньосва на Путин и е готово да му плаща милиарди от залъка на децата ни, провежда мащабно прочистване на апарата на държавата от всеки неудобен свидетел или честен човек, води тайни разговори да защити ЕРП-тата и дългосрочните договори за милиарди срещу подкрепа в западните посолства за извършваното насилие”, коментира лидерът на Гражданска лига на България, който през изминалия уикенд участва в софийските протести.