​Слави Бинев официално кандидат-депутат на Сараите

Скандалният политик гравитира все около формации на руска служба

Най-скандалната кандидатура на престоящите избори вече е факт – националистът Слави Бинев влиза официално в листите на ДПС. Той ще бъде водач в 23-ти МИР – София. Новината се тиражира от седмица, но чак днес бе официално потвърдена. Появата на Бинев в листите на Сараите е по-скандално дори от поредното пробутване на Делян Пеевски за депутат.

Политическата кариера на Бинев, свързван с борческите години на прехода и родния ъндърграунд, започна с партия „Атака“ и Волен Сидеров. По-късно Бинев напусна „Атака“ и опита да създаде свой проект ГОРД, но формацията така и не успя да пробие. В последния парламент Бинев бе приютен от Патриотичния фронт, а сега става част от предизборния екип на ДПС. Като евродепутат, излъчен от "Атака", Бинев демонстрираше топли връзки с английския националист и българомразец Найджъл Фараж. 

Все още не е ясно дали Слави Бинев е станал член на ДПС или както много други политически номади просто ползва Сараите като ракетоносител за влизане в парламента. Безспорен факт обаче е, че политическите гастроли на Бинев са все свързани с проруски и антиевроатлантически формации. Връзката му с ДПС слага окончателно край на претенциите, че е български патриот, но е и силен шамар по лицето на тотално проваления и контролиран от Кремъл и ДС български политически елит.

Появата на Бинев в листите на ДПС е тотална гавра и с електората на движението, който 27 години се използва безропотно за реализиране единствено на задкулисни и мафиотски схеми.

Но най-драстичният трансфер без съмнение е на Слави Бинев. Налага се да го споменем отново, тъй като след като беше евродепутат от „Атака” и народен представител от „Патриотичния фронт”, сега Бинев отива на другия полюс – при ДПС.