Aл. Йорданов: Чрез служебното правителство се извършва държавен преврат

Вразумете се, обединете се, дайте възможност на всички, които искат да дадат отпор на настъплението на БСП

В момента чрез служебното правителство се извършва държавен преврат. Демократите, събудете се! За това призова бившият председател на НС Александър Йорданов във Фейсбук.

В управлението се монтират лица на бившата ДС и завършили школи на КГБ. Провеждат се чистки, каквито никое друго служебно правителство не си е позволявало. Оказва се натиск върху министри като Николай Ненчев само защото имаше достойнството да се противопостави на руски планове и проекти за българските въоръжени сили.

Не знам колко сте демократи, колко сте демократични сили. Но ако не виждате опасността и гоните някакви нещастни няколко процента на изборите, за да вземете държавна субсидия за партийките си, вие сте просто предатели. Вразумете се, обединете се, дайте възможност на всички, които искат да дадат отпор на настъплението на БСП и на проруските сили към властта, да ги спрем докато е все още рано. След изборите ще е късно.

В деня на изборите аз като гласоподавател нямам три или четири гласа. Имам един. Дайте ми възможност да гласувам против БСП и идването на руската пета колона на власт. Иначе дявол ви взел! Историята ще ви запомни като "онези, които предадоха България, заради личните си партизански интереси" завършва обръщението си той.