​Леви срещу „Луковмарш“ с шествие „Без нацисти по улиците ни!”

Протестът им е алиби за национално предателство и прикриване на зверствата, извършени от комунистите

Комунисти и социалисти организират днес в столицата манипулативно протестно шествие, под надслов „Без нацисти по улиците ни!” Демонстрацията им е срещу ежегодното провеждане на родолюбивата идея „Луковмарш“.

Шествието ще тръгне в 14 часа на 12 февруари от пилоните пред НДК и се явява контрапротест на предстоящия следващата неделя - в деня на обесването на Васил Левски, Луковмарш.

Организаторите,(които не са ясни и не се съобщават, б.р.) на шествието се представят като гражданска инициатива, която се противопоставя на Луковмарш, тъй като го считат за свободна демонстрация на нацизъм и фашизъм по улиците на София, пише pogled.info. Но зад протеста им в действително стоят крайни привърженици на нереформираната БСП, която продължава да живее с носталгия по комунизма и отказва да се покае за престъпленията му.

„Луковмарш“ е факелно шествие в почит на родолюбеца и патриот ген. Христо Луков – лидер на Съюза на българските национални легиони, който е убит в дома си 

от терористи-комунисти, 

чиито наследници и до днес са на ръководни постове в БСП.

Организаторите на шествието заявяват позиция срещу възхода на ксенофобски, антисемитски и расистки настроения, прикрити зад маската на патриотизъм.

През последните години чрез подобни обществени манипулации, леви активисти успяват да принудят столичния кмет Фандъкова да заабрани „Луковмарш“, без ясни мотиви. Все още няма яснота – как ще действа Фандъкова тази година?

Митът за чудовищния фашизъм по нашите земи пред 9-ти септември 1944 г. е алиби за национално предателство и прикриване на зверствата, извършени от комунистите. Този мит те ревностно поддържат и до днес по още една причина. След членството на страната ни в ЕС и НАТО за комунистическата руска пета колона в България е изключително важно да се легитимира като партньор на САЩ и западните им съюзници, а антифашизма е една отлична възможност за това. Най-ярките представители на тази пета колона са потомци на изявени комунистически фамилии, повечето от които 

активни участници в комунистическите чистки

Истината е, че преди 9 септември в България не е имало нито фашистко, нито национал-социалистическо управление.

Дори ако разгледаме само факта на спасяването на българските евреи ще видим колко несъстоятелни са твърденията на комунистическата пропаганда.

Големият проблем е, че на патриота и герой ген. Луков, убит от комунистическите терористи, трябва да бъде оказвана почит от представителите на държавните институции в присъствието на гвардейци, а не от самодейни инициативи с елементи на маскарад. Този марш се провеждше повече от 12 години и няма никакви конституционни и законови основания да бъде забранен. Срамното в цялата история не е шествието, което захранва „антифашистите“, а това, че т.н. десен политически елит години наред отказва да отдава почит на националните си герои и да изчисти имената им от митовете на комунизма.