Спас Гърневски: Да се разследва кражбата на века и олигархът Гергов, а не Иван Тотев

Обвиненията срещу пловдивския кмет ще отпаднат

"Вярвам в съда и прокуратурата и се надявам, че те ще стигнат до онази буква в закона, която да разследва онази кражба на века на Панаира в Пловдив, която облагодетелства олигарха Георги Гергов, а човекът, който трябваше да докладва това е именно общинският съветник от БСП Николай Радев". Това заяви общинският съветник Спас Гърневски в открито предаване на бТВ по повод отстраняването на кмета Иван Тотев.

Гърневски смята, че обвиненията срещу градоначалника ще отпаднат. "Пловдив е най-перспективния град в Източна Европа, столица на културата, младите хора остават в Пловдив", заключи Гърневски.

"Заставаме зад кмета Иван Тотев, вярваме в него и го подкрепяме, категорична бе зам.-председателката на Общинския съвет Радослава Ташкова.

Самият факт, че не едно и две направени неща и придобивки в града ни са подложени на съмнение означава страх на останалите партии в навечерието на изборите и е знак, че те нямат сили да се изправят срещу ГЕРБ, каза още Радослава Ташкова.

С тези темпове на развитие след 3 години, градът ще дръпне много напред. Това кара малките партии да се страхуват, защото какво са направили те за Пловдив, попита риторично тя.

Очакваме кметът да продължи да управлява града, за да продължи развитието на Пловдив, обяви Радослава Ташкова.