Цачева: Нуждаем се от доверието на всички български граждани

Като президент аз ще насърчавам сътрудничеството между изпълнителната и местната власт

"Важно е да има разбирателство между държавните институции и местните власти, защото само чрез диалог се постигат видимите резултати във всяко населено място в страната. Правителството на Бойко Борисов доказа, че не дели общините на малки и големи. Направеното е за всички български граждани.

Като президент аз ще насърчавам сътрудничеството между изпълнителната и местната власт, заяви в Айтос кандидат президентът на ГЕРБ Цецка Цачева. Стотици дойдоха в етнографския комплекс "Генгер", за да видят и чуят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Цачева поздрави кмета на Община Айтос Васил Едрев за постигнатото през последните години и подчерта, че благодарение на подкрепата, която получава Айтос от правителството, са осигурени 1,6 млн. лв. за благоустройството на градския парк "Славеева река". "Нуждаем се от доверието на всички български граждани, за да можем да гарантираме стабилността на държавата и да могат реално да се изпълняват политиките за хората. Когато влиза човек в Айтос, вижда шест многофамилни жилищни сгради да се санират по Програмата за енергийна ефективност. 

Министър-председателят Бойко Борисов обеща, че догодина правителството ще отпусне 1 млрд. с който да може да продължи Програмата. Това, разбира се, е свързано с общите усилия на всеки един от нас, затова всички ние трябва да дадем гласа си за номер 17 на предстоящите избори за президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев", заяви зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Той представи пред жителите на Айтос евродепутата и зам.-председател на групата ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел, която пристигна специално за предизборната обиколка в Бургаско. Вицеадмирал Пламен Манушев увери, че двамата с Цачева ще работят за мирна и просперираща България. "Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България. Ние ще работим за мирна и просперираща България", заяви вицеадмирал Манушев, кандидат за вицепрезидент. На срещата присъстваха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, народни представители и общински съветници от ГЕРБ, членове и симпатизанти.