Синът на Цачева: Тя е страхотна майка, добър съветник и готви страхотно

За мен е напълно естествено да имаме жена президент, все пак живеем в 21 век, коментира мледежът

Тя е една страхотна майка, много добър съветник, готви страхотно и прави много добър кекс. Най-добрият съвет, който ми е дала, е винаги да правя от лимона лимонада. В колкото и трудна ситуация да изпадна, винаги да се опитвам да извлека сладкото от нея”. Това сподели Румен Данковски в ефира на БТВ.

Със сина на Корнелия Нинова сме много добри приятели, участвали сме в много конференции по математика. Не виждам никакъв проблем в приятелството ни. Това заяви синът на председателя на парламента и кандидат на ГЕРБ за президент Цецка Цачева – Румен Данговски. „Чувал съм какво е БКП, но нещата са далечни от мен. Не ме притеснява, че майка ми е била член на тази партия”, каза още момчето.

Всички мои приятели знаят, че майка ми е кандидат за президент, но аз не съм се хвалил пред никой. Те ме познават в една друга светлина. Успехите, които имам, са си лично мои и не се дължат на майка ми”, заяви той. „За мен е напълно естествено да имаме жена президент, все пак живеем в 21 век. Всички българи в Америка те подкрепяме. Продължавай да събираш от моята енергия. С теб съм!”, каза в заключение младият мъж.

„Синът ми е едно много обичливо и ученолюбиво дете. Израснал е и е възпитан в България. Той е добър син. Едно от нещата, за които винаги съм съжалявала, е, че работата ми не е давала възможност да бъда близо до него”, призна от своя страна Цецка Цачева.
От думите й стана ясно още, че с нетърпение очаква синът й да й доведе снаха. „Чакам и следващия щастлив ден – да ме направи баба!”, призна Цачева. В края на разговора кандидатът на ГЕРБ за президент коментира и изказването си, с което успя да разбуни духовете, че ако и на 40 години си социалист, нямаш мозък.

Цачева заяви, че не вижда за какво трябва да се извинява на порасналите социалисти. „Няма за какво да се извинявам, имам приятели и от ляво, и от дясно, и от центъра. Аз съм диалогичен човек и не деля хората. За какво извинение. Аз самоиронизирах себе си в лично качество.Виновна ли съм за това, че те не могат да ме разберат”, възмути се тя.