Депутат на Реформаторите напуска парламентарната им група

Станислав Иванов коментира, че причините са лични

Синът на бившия хасковски кмет Георги Иванов напуска парламентарната група на Реформаторския блок. Станислав Георгиев Иванов е подал заявление за напускане на ПГ в деловодството. То е регистрирано в 12:02 ч. в системата на Народното събрание. Станислав Иванов е роден в Дупница през 1981 година. Той е икономист, избран е от 29-и хасковски избирателен район. Това е първият му мандат като депутат. Член е на парламентарната комисия по енергетика и на комисията по европейските въпроси.

"Причините да напусна Реформаторския блок са лични. Считам, че имам морален ангажимент към хората, които са ме избрали и подкрепили, а оставайки в блока, имам усещането, че ги предавам“, коментира Иванов пред OFFNews. Той подчерта, че е избран с най-високия резултат за депутат от квотата на реформаторите в София.

Все пак депутатът Станислав Иванов каза, че няма да изпада в подробности заради президентските избори и ще влезе в детайли след тях и добави, че предизборната програма и обещания, които реформаторите са дали преди 2 години не се изпълняват, което епредателство към хората, които са го избрали за депутат. Станислав Иванов ще остане в парламента като независим народен представител.