Миленко ругае България с титовистки обиди

Ще ескалира ли напрежението с Македония заради поруганата паметна плоча на връх Каймакчалан?

Ще ескалира ли напрежението между България и Македония заради поруганата паметна плоча на връх Каймакчалан? Това обсъждаха в студиото на Би Ти Ви журналистът Красимир Узунов и бившият ни посланик в Скопие Александър Йорданов.

Това, което се прави е гавра, категоричен беше журналистът. Беше пуснат запис от социалните мрежи на Миленко, който поруга с чук паметника на Каймак- Чалан. 

„Това е една много силна секира, не мога да гледам прекрасните сгради и градове що са Радомир, Перник, личните татаристански комунистически здания. Много съм афектиран, ке си фатам джипчето...

Това е типична титовистка обида към България. Допуска се тя да се пее на стадионите , когато има футболен мач между български и македонски отбори.Това е наложено още от Титова Югославия .Аз Миленко го познавам от бурните години. Той е спортен оурналист, има шоу. Беше осъден за издаване на фалшиви американски визи. Лошото е, че ние влизаме в предизборната кампания на Македония.

Защо проговориха сега, попита Красимир Узунов. Не трябва да се отминава смахване на ръка нито един случай на поругаване  на българската държавност, каза Александър Йорданов. Българската страна, ние, трябва да реагираме, категорично твърдо и адекватно, каза той.

Там, където ти блъска с чука, Миленко, са костите на моите и твоите деди, очите на моя и твой Господ видяха теб – с чука. Това написа в профила си „Фейсбук” кметът на Панагюрище Никола Белишки по повод разпространените снимки в социалната мрежа на страницата на 59-годишният Миленко Неделковски, който твърди, че е премахнал паметната плоча за загиналите български офицери и войници на Каймак-Чалан.