Хотелиер заплашва блогърка, недоволна от лятна почивка на "Елените"

Не съдържанието на приказката на Мария Пеева, а тонът подразнил бизнесмена Ветко Абаджиев

Скандалният хотелиер Ветко Арабаджиев заплаши блогърка, след публикуван от нея  репортаж от не особено приятната си почивка в комплекса на бизнесмена – "Елените".

Силно ироничният текст на блогърката стана хит в социалните мрежи за часове, очевидно не се е харесало на Арабаджиев, който напоследък не се "радва" на добър имидж покрай изкореняването на японски вишни пред хотела му "Маринела" в столицата, по-известен като Японския и особено след започналото впоследствие незаконно надстрояване на легендарната сграда по проект на известния японски архитект Кишу Курукава.

Автор на въпросният репортаж е Мария Пеева, която го публикува преди два дни в блога си (виж ТУК целия текст). 

Ден по-късно остроумната дама доразви историята с разказ за обаждане от адвокатка на Арабаджиев, който я предупредил, че възнамеряват да й заведат дело, ако не свали приказка "Как Вълчо изяде ол инклузива".

"Току-що получих интересно обаждане от адвокатката на г-н Арабаджиев. Обясни ми, че възнамерява да заведе дело срещу мен, ако не сваля статията "Как Вълчо изяде ол инклузива".

Попитах кое от съдържанието не отговаря на истината, но се оказа, че най-вече ги притеснява не съдържанието, а тонът, който бил твърде обиден.

Честно казано, напуши ме смях. Що за абсурд? Вместо недоволният клиент да осъди хотелиера, хотелиерът ще съди недоволния клиент! Предложих им да напишат опровержение, което на драго сърце ще публикувам, но тя отказа. И така, мама Нинджа отива на съд. И да не ме забравите в Сливенския затвор :)))) Очаквам поне по три шоколада седмично!", завършва приказката си Мария Пеева.