Карадайъ: ​ДПС с единството си ще каже “не” на ненормалността в политиката

Общините, които управлява ДПС, са модел за добра политика

На президентските избори ДПС с единството си ще каже “не” на ненормалността в политиката. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Мадан, където присъства на празника на общината, съобщиха от пресцентъра на партията.

Не уточнява кое за тях е нормалност, кое ненормалност.

Но казва нещо изумително....

Общини като Мадан, като Рудозем, които са управлявани от представители на ДПС, са модел за добра политика, подчертал лидерът. Нормалността, която я има тук, трябва да бъде пренесена на национално ниво. Тя обаче изключва управлението на самоцелни коалиции, като управляващата днес, тъй като в нея участват откровено фашистки, по оценка на Съвета на Европа, формации, коментира Карадайъ. Какви са тези "откровено фашистки", не е много ясно
Кметът на Мадан Фахри Моллайсенов поздрави миньорите по случай празника, като подчерта, че отговорността на ръководството на общината е насочена към разширяването на социалните и здравните услуги, подобряването на инфраструктурата, както и запазването и възстановяването на културните и спортни традиции в общината. Вярмаме му, как иначе.
За празника в Мадан присъстваха представители на ръководството на ДПС - председателят на областният съвет на ДПС Салих Аршински, общинските председатели на ДПС Ахмед Карадайъ на Борино, на Смолян - Милен Журналов, на Чепеларе - Филип Делисивков, областният председател на Младежко ДПС Смолян Шабан Билянов, зам. Председателят на академичното дружество Мустафа Юруков, зам.кметът на Кърджали Елисавета Кехайова, зам. кметът на Борино Музафер Ахмедов и председателят на Областна контролна комисия на ДПС-Вахди Паликаров.