​Цветанов гостува на празника на град Годеч

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще присъства на традиционния празник на град Годеч. Събитието ще се проведе утре, 25-ти юни /събота/. Цветан Цветанов ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинския ръководител на ГЕРБ в Годеч Росица Иванова, кмета на общината Радослав Асенов и кметове на общини от София област.

От 9.30 ч. Цветанов и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще инспектират изцяло реновирана пътна отсечка от м. Балач към община Годеч.

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ ще присъства на откриването на празника на гр. Годеч от 10.00 ч. Събитието ще се проведе на площад „Свобода“.В 10.30 Цветан Цветанов ще открие изцяло ремонтиранатасградата на Общинска администрация – Годеч. Сградата е след извършен цялостен вътрешен ремонт.

Зам.-председателят на ГЕРБ ще открие нов клуб-офис на общинската структура на ГЕРБ -Годеч и ще връчи членски карти на новоприети членове от 11.00ч. В 11.45 ч. Цветан Цветанов ще посети местния православен храм „Св. Димитър Солунски Чудотворец“, реновиран със средства, дарени от ГЕРБ.

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще присъства и на официално откриване на нова сграда на „ВиК” ЕООД – София област, офис Годеч. Събитието ще се проведе от 12.00 часа.