​БСП честват окупатора на България, забравят, че комунизмът е обявен за престъпен

Чревените бранят Русия, обявиха българофилите за русофоби

Ръководството на БСП отново демонстрира тотална раздвоеност на идеологията си – почетоха деня и подвига на Съветската армия, която не съществува от 25 години, защото няма и такав страна. Тя рухна заедно със сателитите си, след като Източният блок загуби Студената война и обяви идеологията си за несъстоятелна.

„Днес свеждаме глави и отдаваме признание към подвизите на Червената армия, която имаше решаващ принос и намеса за победата над хитлеро-фашизма и бе солиден фактор в цялото следвоенно развитие на Европа и на света. Българският народ винаги се е отнасял с признание към Русия и за в бъдеще той ще продължи да споделя братските чувства към руския народ”. Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и говорител на ИБ на НС на БСП Атанас Мерджанов пред, събралите се днес да почетат Деня на Съветската армия в столицата. Сред официалните гости беше и посланикът на Русия у нас Юрий Исаков. Мерджанов подчерта, че историите на българския и руския народ многократно са се преплитали и всеки път, когато са гледали в една посока народите ни са постигани успехи. Мерджанов акцентира още, че те заедно са пропъдили фашистите от България, отбелязва информационният сайт на Столетницата.

„Днес когато от много страни звучат обвинения към Русия и сме свидетели на откровено русофобски изказвания, дори от най-високи държавни позиции, нека си припомни за подвизите на руската армия и това което тя е дала на България и света” призова говорителят на левицата.

На паметника на Съветската армия се бяха събрали русофили от цялата страна, за да отдадат своята почит.

С днешната проява БСП отново доказа, че няма нищо общо с претенциите за модерна европейска левица, след като почита и натрапва на нацията армията, окупирала България през 19944 г. и донесла само терор и страдания на народа. Другарите на „Позитано“ 20 забравят и че тази Червена армия беше юмрука на Сталин и комунистическия СССР, а ЕС и светът отдавна обявиха комунизма за престъпна система.