Цветан Цветанов: На изборите нямахме проблем с БСП и ДПС, а с коалиционните партньори

Цветанов започва обиколка на всички райони в страната през следващите 2-3 месеца

"ДПС и БСП реално не ни бяха толкова сериозен конкурент в самата кампания, но имахме много сериозно напрежение от нашите коалиционни партньори." Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ, лидер на парламентарната група и шеф на националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред кметовете и областните председатели на първата политическа сила.

И предупреди, че в следващите 2-3 месеца ще посети всички райони на страната, за да се направи сериозен анализ на представянето на вота. Отсега той обобщи част от изводите, като наред с отличниците, открои и "катастрофата" за ГЕРБ на последния вот - Добрич.

Цветанов отсега предупреди представителите на партията в местната власт да не се отпускат, да запазят поне 30% от ентусиазма на кампанията и всички съветници да отворят офисите си за приемни, а не да се разработят 5 месеца преди следващите избори. Той вече забелязал къде активът само лежи на името ГЕРБ и пие кафе.

Освен да работят за гражданите, кметовете получиха от Цветанов указание и да не забравят хората зад кадър, които допринасят за победата: "Не забравяйте пчеличките, които работеха за вас на всяко мероприятие."