Става страшно! Карат жена да се кълне в Корана, че ще гласува за ДПС

След мероприятие на ДПС пребиха кметски наместник, сред побойниците е вуйчо на кандидат-кмет от ДПС

Кметският наместник на село Гълъбово, община Белица, бе зверски пребит от политически опоненти, гравитиращи около кандидат за кмет от ДПС, съобщава struma.com. С разбита глава и множество травми Мустафа Шайков депозира жалба в полицията.

Инцидентът станал след мероприятие на ДПС. Хората около кандидат за кмет от ДПС безпричинно започнали да се заяждат с Шайков и само на една негова дума, "да си гледат собствените дела", а да не се занимават с него група мъже го нападнали и започнали да удрят, сред тях бил и вуйчото на кандидата за кмет.

Случаят настърви хората в района, там битката за кмет на община Белица става страшна, особено след като в нея се впусна и бившият губернатор Муса Палев, който е сериозна заплаха за ДПС в района. Палев е независим кандидат за кмет, но със силна поддръжка от местните хора. Започна се сериозна война, която минава, както стана ясно и през физически сблъсъци и то в средата на кампанията. Полицията започва проверка на сигнала за боя. Ченгетата работят още и по сигнал, който пристигна завчера в struma.com.

В него жена твърди, че докато я преглеждал докторът на село Краище, я карал да се кълне върху корана, че ще гласува за кандидата на ДПС.