Цветанов: Дияна Агностева е централният нападател на ГЕРБ в Провадия

Важно е на 25-ти да излезете и да гласувате, за да намалим силата на купения вот, каза още политикът

„Дияна Агностева е централният нападател на ГЕРБ в Провадия. Тя има потенциал, за да откликне на предизвикателството да работи през следващия програмен период за развитие на общината и за привличане на европейски средства. В нейно лице залагаме на човека, който ще направи администрацията в Провадия достъпна за хората и за бизнеса.”

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Провадия. „Важно е на 25-ти да излезете и да гласувате, защото само високата избирателна активност може да се противопостави на купения вот. Не оставяйте на случайността да определя Вашето бъдеще в Провадия“, призова хората Цветанов.

Дияна Агностева сподели, че е приела предизвикателството да бъде кандидат за кмет, осъзнавайки че е време за видими резултати и в Провадия „Трябва да създадем добри условия за живот и на младите, и на възрастните жители на общината. Познавам проблемите на Провадия и съвместно с централната власт и чрез европейските средства ще допринеса за разрешаването им“, категорична бе тя.

„След община Варна Провадия е втората по големина община в областта. Затова й приляга един по-различен темп на благоустрояване и развитие“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет на Варна и областен координатор Иван Портних.

На срещата присъства председателят на фондация „Инициативен комитет за ремонт на църква – село Бързица“ Пенка Николова, която изказа благодарността си към ГЕРБ за съдействието на партията за изграждането на храм в село Бързица.

Подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за кмет на Провадия Диана Агностева заявиха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и народните представители от ГЕРБ-Варна Нели Петрова и Павел Христов. 

Кметски избори 2015