​Да помолим Кремъл да ни освободи този път от своя бумеранг на злото Сидеров

Истериите на имунитетния скандалджия действат на обществото като мутренските изцепки в зората на постокомунизма

Иво Инджев, Ivo.bg

Рецидивистът Сидеров се прояви снощи отново с публичен уличен скандал и предизвика освен всичко друго и отчаяние сред българските граждани с остатъчни надежди за някаква справедливост в държавата. Защото вече е отчайващо да броим безнаказаните изстъпления на руския фюрер на българска земя, в международното и българското въздушно пространство.

Истериите на имунитетния скандалджия действат на обществото като мутренските изцепки в зората на постокомунизма, когато ни се демонстрираше чрез тях неравенството пред закона на юмручно ниво. За нормалния човек би имало тежки последици след всеки един от „инцидентите”, предизвикани от Сидеров с полицаи, журналисти, дипломати ( не забравяйте, че не беше само французойката Дьомортие в самолета за Варна, а и посланикът на САЩ Джеймс Уорлик беше обект на агресия от страна на Сидеров в един софийски ресторант). Само

за руския фюрер

тук не важат елементарните правила на въздържаността и то на …законно основание.

След като е законно това, което Сидеров от години прави със страстта на рецидивист, то как тогава от т.н. обикновени граждани да се изисква да изпитват респект към закона?

Имам предложение за международна намеса, тъй като явно българската държава не иска и не може да се справи с най-известния гамен в България.

Със съд и полиция Сидеров не може да бъде спрян,

то се видя.

Тогава да се обърнем за помощ към най-известния спасител на света Владимир Путин с искане да си усмири русолюбивия инструмент за влияние в България, защото той отдавна действа като бумеранг за него. Може пък Путин да се застъпи за нас като за Башар Асад и да прозре, че самият автор на фашизоидната книга „Бумерангът на злото” отговаря на това заглавие. Захвърлен по нас от Москва, той вече определено удря Кремъл, вместо да го рекламира.