​Доган и компания втресени от тайни на Цветан Василев, депозирани при нотариус

Местан изнервен, нарежда публично на прокуратурата как да действа

Ахмед Доган и обкръжението му са втресени от неприятни разкрития, които Цветан Василев може да направи за корпорацията. Това коментират близки до ДПС. Именно интервютата на банкера, които бяха излъчени вчера и днес по свързана с него телевизия, са предизвикали острата реакция вчера в късния следобед на Лютви Местан. Изнервен, той забрави екзактното си поведение и се вживя в ролята на султан. Нареди на съдебно- правоохранитената власт Василев незабавно да бъде екстрадиран в България от Белград. Наглото поведение на Местан обаче остана без санкция от политическата класа. Депутати от ДПС коментират, че лидерът им бил много напрегнат и заставен да брани публично Доган и Пеевски. Местан е съвсем наясно, че по време на избори това е лоша стратегия, която носи само негативи.

Банкерът Цветан Василев обяви, че преди да напусне България водил разговор с обитателя на Сараите.„Доган ми каза, че е късно – но това означава, че съм бил наклеветен, бяха ме харесали да ме наклеветят – аз го допуснах, факт… Пеевски не беше зависим, той беше маша на Доган“, твърди банкерът. След неуспешния разговор той депозирал при нотариус поверителни документи, свързани най-вероятно с Доган и Пеевски. "Това не е рекет, а възможност за защита", казва Василев и уточнява, че в документите има имена на политически играчи.

През последните дни Доган търси и  провежда интензивно срещи в Сараите с различни фактори в обществото, които могат да противодействат срещу подготвяна атака. Общите мръсни тайни на компанията Василев - Пеевски - Доган може да се окажат пагубни за играчите, които през последните години арогантно преразпределят държавата.