Цветанов: ГЕРБ е с амбиция за силно влияние и присъствие в местната власт на Великотърновско

Виждате как се промениха градовете с подкрепата на ГЕРБ

ГЕРБ има амбицията да увеличи влиянието и присъствието си в местната власт за Великотърновска област. Това каза в интервю за Радио „Фокус” – Велико Търново Цветан Цветанов, зам.-председател на партията.

Той обясни, че политическата структура е готова за провеждането на изборите още след приключване на предходния – парламентарен вот. „Защото една партия, която е достатъчно национално отговорна, не трябва да се готви за изборите месец или два преди тях. Тя трябва постоянно да се готви за избори. Това не е само организационна работа, а реална такава, която трябва да се свърши от съответните представители на партията, които да участват в местната власт, българския парламент и изпълнителната власт. Защото оценката на обществото се дава за реално свършената работа от политиците и от тези, които представляват съответните партии по места”, допълни още Цветан Цветанов.

Той благодари на всички кметове, които ще се кандидатират и за втори мандат с подкрепата на ГЕРБ. „Това са, както Даниел Панов, така също д-р Ивелина Гецова за Лясковец, също Детелина Борисова за Стражица, Добромир Христов на Горна Оряховица и Дилян Млъзев за град Елена. И искам да кажа, че ние сме с амбицията да увеличим влиянието си и присъствието си в местната власт, защото виждате как се промениха градовете с подкрепата и техния капацитет, който имат от политическа партия ГЕРБ”, обясни още председателят на парламентарната група на ГЕРБ.