Ретрограден Уран до края на годината - как ще ни влияе?

Този период ще е много особен, твърди астрологът Хули Леонис

В голямата еуфория около обръщането на Венера пропуснахме да отбележим, че още една планета се обърна и стана ретроградна. Това е Уран. Той се обърна на 26 Юли и ще остане ретрограден точно до деня на Коледа.

Този период ще е много особен. Той носи както позитивни моменти, така и носи своите предизвикателства. От позитивна гледна точка това може да е време на вътрешно освобождаване. Може да се разделим с всичко ненужно и старо, но тази промяна няма да е плавна и постепенна, а ще е рязка и динамична. Буквално може да ни прелее чашата на търпението и да решим да действаме тук и сега, като оставим всички страхове и опасения назад.

Периодът е много подходящ да загърбим егоизма и да се посветим на групови дейности, да сме полезни на повече хора, да сме част от колектив, който може да постигне повече, бидейки заедно.

Това е и период, в който човек ще обърне специално внимание на мечтите си, най-вече на тези, които е забравил. Сега ще се сети за тях и ще иска да ги реализира.

От напрегната гледна точка Уран ще даде много промени. Те ще са внезапни, неочаквани по своя характер, а това може да е особено напрягащо. Уран често дава неочаквани промени на сценария и ни показва, че има и друг път. Това ще е много стресиращо за хората, които обичат да си планират всичко. Сега ще им бъде показано, че има и друг начин.

Най-силно ще бъдат засегнати представителите на знака Овен, защото Уран се намира в техния знак. Това означава, че ще има повторение на стари ситуации, които ще доведат до съществени промени в живота им. Подобна ще е ситуацията за Везните. Промени, но с по-наситен, напрегнат, но и задължителен характер ще има при Раците и Козирозите.

Всички останали очаквайте промени, очаквайте порив за свобода, а дали ще го реализирате и ще имате смелостта, то това зависи само от вас. 

(xyli-leonis.com)