Емил Чачев-Ембака засечен в парка в Сандански след смъртоносния побой

Свидетели съобщили в полицията, че са видели криминално проявеният санданчанин в ранния следобед вчера. Днес разследващите ще проследят монтираните в парка камери.

Емил Чачев-Ембака засечен в парка в Сандански след смъртоносния побой на АМ „Струма”, при който загина работник, ударен с камък в главата, съобщава struma.bg

По-късно нищо неподозиращи свидетели съобщили в полицията, че са видели криминално проявеният санданчанин в ранния следобед вчера. Днес разследващите ще проследят монтираните в парка камери.

Инцидентът вчера се разигра между втори и трети пост на Лот 4 на новостроящата се АМ „Струма", в района на стария път при село Левуново. Черен автомобил „Сеат Ибиза" с тъмни стъкла не се подчинил на стоп-палка. Тогава 48-годишният служител Николай Чивиев го подгонил със служебната кола, тъй като по трасето на строящата се магистрала се полагало асфалт. Когато го засякъл, се получил сблъсък между двете коли. Чивиев бил в служебното возило със свои работници.

След сблъсъка на двата автомобила Чивиев излязъл от колата, възникнал спор между него и мъж от черния автомобил, последвал смъртоносният удар с камък в главата на Чивиев. В този момент по стария път отгоре минавало семейство от Сандански, които видели сблъсъка между двете коли и се обадили на тел. 112, но колегата на Чивиев Стоян Стражаков го транспортирал с личния автомобил до Спешния център, където медиците констатирали, че мъжът е починал.

Утре в 14 часа в черквата на Бакърена фабрика в София е поклонението пред тленните останки на 47-годишния Николай Чивиев, служител в "Агромах " и убит жестоко по време на работа на АМ "Струма " край Сандански. В 15.30 приятели от цялата страна, близки и роднини ще могат да се сбогуват с Ники в гробищния парк на Бакърена фабрика, съобщава struma.com.

Снощи приключи аутопсията му, лекарят установи, мозъчен кръвоизлив и оток, вследствие на силен удар с твърд предмет.

Причината за смъртта на бащата на 3 деца, героят от Френския легион Чивиев е именно камъкът, с който го ударил издирвания убиец. А полицията продължава да издирва Емил Чачев - Ембака .

В галерия: Николай Чивиев, снимка:struma.com.