​Дучето: Не искам Сашо Томов да спасява ЦСКА, при него е сиво

Нека Томов си покаже декларацията, за да се види какви пари е давал за клуба, призова лидерът на феновете на армейците

Някой трябва да си поеме отговорността за съсипването на ЦСКА след 2008 година. Аз искам ЦСКА да е морален, искам да играе за първо място, не искам ЦСКА със сменен морала и ценностите. Аз не искам да ме спасява Томов, този, който ме е набил. Това обяви по Би Ти Ви Димитър Ангелов, председател на национално сдружение „Армейци“.

По думите му държавата допуска желаещият за ЦСКА да е един. Дучето обаче е категоричен, че именно Томов, човекът, който един ден говори едно, а на другия съвсем друго, не може да бъде спасител на тима.

Аз съм настрани от скандала около ЦСКА. Но мисля, че Александър Томов е част от него. Да спасят онова, което сам си надробил, е скандално. Забележете риториката на Томов – той никога не е виновен. През 2008 каза, че Борислав Михайлов е виновен за отнемането на лиценза на ЦСКА, после виновен се оказа Сергей Станишев, а след това ДАНС и пр. А днес обяви Михайлов за спасител. Страдаме от липсата на памет. ЦСКА е национално богатство, а хора като Чатмаков, Инджов и Манджуков, които са дали бели пари за отбора, имат място в българския футбол. При господин Томов всичко е сиво. Нека Томов си покаже данъчната декларация и да каже какви пари е дал за ЦСКА, гневи се Дучето.

На въпрос какво трябва да се направи, за да се върне авторитетът не само на ЦСКА, но и на българския футбов, Ангелов отговори алегорично: Това, което е добро за моето дете, е добро и за съседското. Когато е добре ЦСКА, ще бъде добре и Левски, и всеки друг футболен отбор. Сега най-важно е обаче да помогнем да се нормализира държавата. Тогава ще има правила във футбола, и във всеки друг спорт.