Рускинята в Бургас се убила заради детето от куфара?

Разследващите смятат, че между двете трагедии има връзка

Рускинята Александа Нани, която на 17 март скочи заедно с дъщеря си от 5-ия етаж на кооперация в Бургас, е знаела за зверското убийство на 5-годишното момче, намерено в куфар край яз. Пасарел на 20 март, твръди "Всеки ден", като се позовава на източници от СДВР. 

Разследващите смятат, че между двете трагедии има връзка. 

Съседи на 33-годишната Александа съобщили, че преди да скочи заедно с 4-годишната Алиса, рускинята несвързано говорела за дете, убито в катастрофа. 

"Много съм грешна", изкрещяла накрая жената и полетяла към смъртта. 

Съвпаденията обаче продължават - по последни данни сигналът за намереното в куфара момче, чиято самоличност все още се уточнява, бил подаден от Бургас. 

И още - безусловно е изяснено, че зеленият пътен сак "Самсонайт" е купен от Белгия през февруари 2014 г. от жена с руско име, след което куфарът е заминал за Русия. 

Двете трагедии - откритото тяло на момчето край Пасарел и скокът на Александра в Бургас, съвпадат и по време. 

Трупът беше открит на 20 март, като според криминалисти е престоял във водата 4-5 дни, т.е. убийството трябва да е станало около 15 март. Александра и Алиса пък скочиха два дни по-късно, на 17 март. Междувременно стана ясно, че рускинята е оставила предсмъртно писмо преди фаталния скок.