​Полк. Николай Марков: Шефът на ФБР идва у нас заради шпионски скандал

Посещението на шефа на ФБР е свързано с дълго пазен в тайна шпионски скандал, свързан с източването на информационните масиви на държавата в интерес на друга държава. Това стана ясно от думите на полк.Николай Марков, бивш гард от НСО.

Той подчерта, че според него този скандал тече от доста година, но се прикрива от българските служби. Марков обаче отказа да коментира дали чуждата държава, за която намеква, не е Русия.

В България има хора от политическия ешалон, срещу които трябва да бъде повдигнато обвинение за национална измяна. Става дума за шпионски скандал, който трябва да бъде решен от главния прокурор. В него са замесени български граждани, не става дума за един човек, а за поне двама, на които веднага трябва да бъдат повдигнати обвинения. Тези хора сами по себе си не са опасни, но системата , която обслужват, създава заплаха за националната сигурност. Става дума за държавната измяна, което е едно много сериозно престъпление, коментира Марков.

По думите му информационната и други системи за национална сигурност са пробити. Връзка с това има и операцията операция „Червеи“. У нас на всички нива стоят още болшевики, но Западът си мълчи. Целият народ крещи, че България се управлява от мафия, но има само един начин за борба с нея и това е независимата съдебна система. Ние сме матирани като граждани, нямаме шанс в битката с тези хора, смята още бившият гард на НСО.